• 2
 ≫ 

Četiri velika tendera koja nas čekaju u septembru

 ≫ 

Ovaj mesec puno toga će da otkrije

  • 2
Novac, tender

Foto: Shutterstock

Septembar je počeo, a mnogo toga trebalo bi da reši. Otkriće pre svega izvođače nekih od dugoočekivanih projekata, ali i kupce važnih privrednih subjekata.

Reč je o tenderima kojima rok ističe ovog meseca, odnosno, za koji je zakazano otvaranje ponuda za ranije raspisane konkurse.

KOMERCIJALNA BANKA

Ko najviše želi Komercijalnu banku, odnosno, ko je dao najveću ponudu, saznaćemo za nekoliko dana, tačnije 10, za kada je zakazano otvaranje ponuda. Ministartvo finansija objavilo je 31. maja Javni poziv za prikupljanje izjava o zainteresovanosti za učešće u postupku prodaje akcija u "Komercijalnoj banci" putem tendera.

Pozivom je bilo predviđeno da ponuđači imaju rok da do 21. juna 2019. godine dostave Izjave o zainteresovanosti ali je rok produžen na 6. septembar.

NACIONALNI STADION

Za tačno 18 dana je otvaranje ponuda za jedan od prvih tendera za Nacionalni fudbalski stadion. Urbanistički zavod Beograda raspisao je javnu nabavku za geodetske i geološke usluge neophodne za izgradnju stadiona.

Radi se o geodetskom snimanju za potrebu izrade topografskog plana za stadion i izradi geološko-geotehničke dokumentacije. Rok za podnošenje ponuda je 20. septembar 2019. godine u 13. časova.

MARINA DORĆOL

Za ovaj mesec ostavljena je i prodaja jedne od najskupljih beogradskih lokacija. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol”.

Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13. septembra. Početni iznos cene na javnom nadmetanju je 3,8 milijardi dinara, koliko iznosi procenjena tržišna vrednost zemljišta na ovoj lokaciji površine četiri hektara.

PLAC NA NOVOM BEOGRADU

Univerzal banka je ponudila na prodaju 22 nekretnine, a procenjena vrednost najskuplje, građevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, je 3,1 miliona evra.

Ponude za ovaj plac su do 20. septembra.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>