Kraj jedne velike ljubavi: Lukašenko poručio Putinu da mu nafta "i nije neka"

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko najavio je potragu za alternativama ruskoj nafti.

Komentari

 • Mrcke

  Lako je njemu da preti, sva Ruska nafta za Evropu ide preko Belorusije....nema drugog puta, za sada.

 • Imenjak

  Pametan covek i razumniji od ljubitelja Putina i Staljinista bezi na zapad od srednjeg veka i Bojara otkacio ih ko blato s nogu tako treba i nas Vucic i da im zahvali ni na cemu adio

  • Tale

   @Imenjak

   A šta ti tražiš tu gde jesi? Zapad vapije za takvim mudracima i saradnicima.

  • Delta

   @Imenjak

   A gde ce na zapadu da nadje jeftiniju naftu, da nece kod Amerikanaca? Brko malo tera inat, naucio on da mu Rusija uvek popusti ko razmazenom detetu. Inaca da mu nije Rusije zapad bi ga raspuvao gore nego Janukovica u Ukrajini, i tako ga zovu zadnjim diktatorom u Evropi.

 • Pele

  Gde će on da kupuje Naftu kad je izolovan i pod Sankcijama kao severna Koreja

 • PETAR 1

  Pametan covek ima glavu da misli, kome i kada su rusi doneli blagostanje i korist, u istoriji sveta to ne postoji, pa oni su svoj deo zemlje prodali amerima, pare spiskali a sada uce nas kako i sta da radimo. Osim vere i crkve rusi daleko vam lepa kuca. Molim sve koji zele da mi odgovore na moj komentar, pre nego sto pocnu da pisu, molim da ukljuce saznanja iz istorije i ne pisu napamet, hvala.

  • Miša

   @PETAR 1

   A po tvom ,,zapadnjačkom " verovanju mi ne treba da prodamo,mi treba da poklonimo deo teritorije?

  • Eferim

   @PETAR 1

   Blagostanje i korist ne znam kako bih izmerio, pošto se različito vrednuju, što je jednom korist drugom je šteta, ali Rusija je Srbiji, od njenog nastanka kao savremene države, pomagala da se osamostali i da ostane samostalna. Čak iako je srpsko-turski rat 1876-1877 Srbija katastrofalno izgubila i postojala je opasnost da izgubi značajan deo teritorije, čak i da opstanak države bude ugrožen, zadržana je granica pre izbijanja sukoba zbog zalaganja Ruske imperije. Konkretno, 30.oktobra 1976. Milan Obrenović telegrafiše Aleksandru II, sa molbom da spase Srbiju od potpunog uništenja. 31.oktobra Turska dobija ultimatum da za 48 sati potpiše mirovni sporazum sa kneževinom Srbijom ili Ruska armija u besarabiji snage oko 200.000 vojnika prelazi Tursku granicu. To su prijatelji, a neprijatelji su ovi što bombarduju.

 • DARKO 100%

  Jesmo braca al na dzepovi nisu,na to je Lukasenko mislio😉

  • PETAR 1

   @DARKO 100%

   Vi ste potparol gos. Lukasenka.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke