• 3

Najveća investicija u istoriji se realizuje, ako vam treba posao javite se u sredu

Šansa za mnoge Zrenjanince

  • 3

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Zrenjanin i kineska kompanija “Linglong Tajr” organizuju 27. novembra, promociju te kompanije u sali Kulturnog centra Zrenjanina.

Kako se navodi u najavi zrenjaninske filijale NSZ, nakon promocije nezaposleni će moći da apliciraju za posao u toj kompaniji.

"Linglong" je kompanija koja se bavi proizvodnjom guma, zapošljava 13.000 ljudi širom sveta i nalazi se na 20. mestu u svetu u toj oblasti i na 3. mestu u Kini.

Linglong, Zrenjanin

Foto: Printscreen

Kineska fabrika "Linglong", kako je ranije najavljivano, zaposliće u Zrenjaninu 1.200 radnika, proizvoditi 13 miliona guma godišnje, a u tu fabriku biće uloženo više od 800 miliona evra.

To je ujedno čini najvećom investicijom u istoriji ovog grada. Grad Zrenjanin je kineskom gigantu obezbedio više od 130 hektara građevinskog zemljišta i omogućio izgradnju svojevrsne industrijske kapije na ulazu u grad iz pravca Beograda.

Video: Svet i Evropa su gladni automobilskih guma, a Japanci će ih hraniti iz Srbije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>