Naši građani osiguravaju samo ono što moraju, kako ih ubediti da se ne oslanjaju samo na sreću

Kada je uplaćena prva polisa u Srbiji, kako su izgledali počeci osiguranja u našoj zemlji, ali i koji modeli osiguranja postoje po međunarodnim standardima čuće se tokom Srpskih dana osiguranja.

Komentari

 • Dusan Cvekic

  Osigurao sam kucu u punom iznosu, doslo je do poplave, nisam dobio ni dinara od osiguranja.Sam, sam sanirao stetu.Nikad vise necu osiguravati!

 • Ej bre

  Cim drzavna regulacija osiguravajucih kuca bude primerena ljudi ce poceti da se osiguravaju. Pre par godina supruga mi je na letovanju u Grckoj imala zdravstvenih problema. Lekari u njihovoj drzavnoj bolnici su sumnjali na slepo crevo te su vrsili sve potrebne preglede. Osiguravajuca kuca je rekla da ce troskove nadoknaditi po povratku u zemlju. Tamo su nas docekali sa pitanjem " gde Vam je fiskalni racun" ? Sva sreca pa je bila lazna uzbuna i nisu bili veliki troskovi pa nije doslo do operacije a sta da jeste? Trazili bi mi fiskalni? Jel bolnica piljara? Na sve nacine izvrdavaju obaveze i zato prolaze nekaznjeno. Ako nekog zanima rec je o firmi generali...

 • Lako

  Pvećajte im plate..

 • Dragan

  Sudija osigurao kucu koja je izgorela posle nekoliko dana. Znaci isto Sudstvo onda i sad.

 • Nikola U.

  Srbi ne žele da se osiguraju? Pa naravno da ne žele jer osiguravači koriste sve moguće i nemoguće trikove da ne isplate ili isplate minimalne iznose osiguranja. Imam utisak (a mislim i drugi građani) da osiguranje u Srbiji posluje po principu "drpi pare i beži". Pitajte narod.

 • Srvistan !

  Narod jedva skupi novac da plati račune i da se prehrabi , a kamoli da placa osiguranja ...manite se praznih priča i margetinga !

  • Jovo

   @Srvistan !

   A kad nesto izgori onda kuku lele. Narode pomagaj, drzavo pomagaj, svetu pomagaj. A mesecna rata osiguranja kosta kao dve kutije cigareta. E pa nece da moze.

 • Istina boli...

  Šta i od čega da se osiguramo kada 70% posto stanovništva živi (preživljava) od danas do sutra. Ono malo što zarade daju na račune a ono što ostane nema za hranu ni za pola meseca. Ovde dok ne bukne i pukne nema ništa od boljitka.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke