• 56

Mića Jovanović: Odustajem od prodaje Megatrenda, prevaren sam!

Jovanović naglašava da Đorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut

  • 56

Mića Jovanović izjavio je za Prva TV da je prevaren i da odustaje od prodaje Univerziteta Megatrend.

Naime, redakciji Prve TV i Univerzitetu Megatrend javili su se ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor Dejanu Đorđeviću, kupcu Megatrenda. Prema njihovim rečima, dr Dejan Đorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra. Mnogi od njih se pitaju odakle mu 56 miliona evra da kupi univerzitet, a Mića Jovanović kaže da je nasamaren.

- Tokom dana ću pokušati da se vratim u kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan. Univezitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U naredom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem - rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, prodaja nije bila fiktivna, već stvarna.

Jovanović naglašava da Đorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut.

- Ništa od para nismo videli, ni ja ni zaposleni. Kadar je počeo da se rasipa - rekao je Jovanović.

Prema Jovanovićevim rečima, on će danas da se vidi sa Dejanom Đorđevićem.

(Telegraf Biznis/Prva TV)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    Moje dete je upisalo Megatrend zato što je zaposleno, i nije u mogućnosti da ide svaki dan na predavanja na državnom fakultetu, znači radi, uči i polaže ispite! Nisu mu potrebna svakodnevna predavanja izmedju kojih je nekad pauza po 4-5 sati, nije mu potrebno da ode ujutru i vrati se uveče i studira godinama, i godinama na grbači roditelja! Moje dete radi i plaća 80 eura mesečno ratu + prijava jednog ili dva ispita mesečno, sve zavisi! Preračunajte se koliko košta državni fakultet, pa kad je dete i na budžetu! Nisu deca slušala predavanja ni u srednjoj školi, nego dodju kući, uzmu knjigu i nauče lekciju, naravno ko hoće! Moje dete kad završi Megatrend (poslovne studije, nimalo lako) će već imati 4 godine radnog staža! I na privatnim i na državnim fakultetima se kupuju diplome ko ima novca! Ko nema, radi i finansira svoje studije! Toliko!!!

  • .

    Ја не подржавам манипулисање са дипломама, АЛИ зашто толико пљујете приватне факултете где се исто учи, и излази са одређеним знањем ОНИ КОЈИ ХОЋЕ, успеће СПОСОБНИ, а не ДИПЛОМИРАНИ било са државног било са приватног, мирније душе излазе са приватног јер их нико не понижава и не малтретира као на државном што студентима опада коса од стреса.. људи моји освестите се.. а пола пљује немају ни средњу а нешто причају о факултету

  • Realnost

    Privatni ili drzavni faks uskoro ce biti svejedno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke