• 13

Ministar prosvete dao biznis ideju Mići Jovanoviću: "Ja bih prodao dva-tri fakulteta, a sačuvao..."

Prvo je izustio jedno "Jaooooo"

  • 13

Vest da je prof. dr Mića Jovanović, rektor i vlasnik „Megatrenda”, samo nedelju dana nakon informacije o prodaji tog privatnog univerziteta juče odustao od nje, dotakla je i Mladena Šarčevića, ministra prosvete.

Naime, on je prvo izustio jedno dugačko „Jaooo!", a zatim prokomentarisao da je Jovanovićevo pravo, kao vlasnika imovine, da sa njom raspolaže kako god želi.

– To je njegova volja, čovek ne treba da pita mene šta da radi sa svojom privatnom imovinom. Ako je ta grupacija koja treba da kupi „Megatrend” neozbiljna, nije uplatila kaparu, pa normalno je da on traži druga rešenja.

Potom je dao biznis ideju Mići:

- Ja bih na njegovom mestu prodao dva, tri fakulteta, sačuvao glavnicu univerziteta i nastavio da radim dalje – naglasio je ministar Šarčević u spontanoj izjavi za Politiku.

(Telegraf.rs / Politika)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J....

    G .ministre pocnite da se bavite planom i programom u osnovnim skolama!upropastiste decu!!!!!!

  • Rastko

    A sto da radi dalje kad ne mora !?

  • Rastko

    Gospodin Mica Jovanovic ni malo ne deluje naivno a ovo sto se desilo ne bi dozvolilo ni malo dete tako da ko zna sta se sve krije iza ove bruke.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke