• 6
 ≫ 

Zlatna koka za rusku kasu: Šta se danas dešava na Krimu?

 ≫ 

Rekordi se broje

  • 6

Više od sedam miliona ljudi do sada je letovalo na Krimu ove godine, izjavio je predstavnik Saveta ministara Krima i stalni izaslanik predsednika Georgije Muradov.

Kako kaže, postavljen je postsovjetski rekord.

Muradov je izjavio da je "Krim drugi najposećeniji region u Rusiji za turizam i rekreaciju nakon Krasnodarskog regiona."

Uprkos zapadnim sankcijama usmerenim na crnomorsko poluostrvo (zbog ponovnog ujedinjenja sa Rusijom), Krim postaje sve popularniji kod stranih turista, rekao je Muradov. To uključuje putnike iz Sjedinjenih Država i Evrope, dodao je.

Vlasti Krima ove godine očekuju da će region posetiti oko 7,5 miliona turista. Prema procenama, tokom 2020. godine očekuje se da će turistički tok dostići najviše 8 miliona.

Video: Suzavac, dim i bes: Protesti ispred ambasade Rusije u Kijevu zbog incidenta u Kerčkom moreuzu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerko

    9. decembar 2019 | 10:30

    Videćemo kad se Vojvodina ponovo ujedini sa Mađarskom šta će vaskoliko srpstvo reći. Priznavanje celovite Ukrajine od strane Srbije je obično mlaćenje prazne slame, isto kao i nepriznavanje R. Kosovo.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>