Od Beograda do Vrnjačke banje za sat i po: Šta novi koridor donosi meštanima

Čekaju da ih auto-put približi gradovima, ali i da ukroti reku

Komentari

 • pajtic67

  Trasa je katastrofalna, van svake pameti i logike, posebno na relaciji između Kruševca i Trstenika. Ovo ko je projektovao taj je neprijatelj ove regije i ove države. U širokom luku zaobilaze jedno prometno i turističko mesto Stopanju kaja je glavni centar i raskrsnica puteva ovig kraja. Neverovatno je to da put ide levom stranom(gledano od Pojata do Kruševca) do sela Koševa pa posle odmah naglo bez ikikvog razloga prelazi na levu obalu ka V. Drenovi, tako remeteći prirodna i logična kretanja ljudi i robe ovog kraja. Ne obazire se ''projektant'' ni na to da je sa desne obale pruga i glavna magistrala kao i cela Župa sa Kopaonikom koji vape za silaskom na Moravu kod Stopanje. jedno opšte ludilo i bezpotrebni mostovi a glavnog mosta između Stopanje i Drenove nema...eee Srbijo jadna li si!!!

  • Kica

   @pajtic67

   Ti verovatno drzis pecenjaru u Stopanji pa ti smeta. Trebalo bi da ide pored tvoje kafane valjda???

  • pajtic67

   @pajtic67

   Ne držim pečenjaru, niti me to zanima, a ne treba mi put pored moje kuće druže a verovatno ide pored tvoje što mi je drago...i nemoj da lupaš napamet!!!

 • Dg Bg

  Mnogo mi je drago zbog ovoga.Napokon se Srbija razvija na pravi nacin i decentralizuje. Bravo za vlast,napokon nas sreca pogledala da imamo ljude na vlasti koji vole i grade Srbiju .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke