• 6

Snimak iz vazduha: Predsednik objavio kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin - Obrenovac

- Srbija se gradi na svakom koraku - poručio je Vučić

  • 6

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" video snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin - Obrenovac, koji će sutra biti otvoren, uz poruku da se Srbija gradi na svakom koraku i nadu da će se sledeće godine stići do 1.000 izgrađenih mostova.

- Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta ''Miloš Veliki''! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala - poručio je Vučić.

- Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično urađeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stici do 1.000 mostova koje smo izgradili, a biće ih još više. Živela Srbija - naveo je predsednik.

Deonica auto-puta "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, duga je 17,6 kilometara i povezaće auto-putem ceo potez od Beograda do Čačka od 120 kilometara.

Završetkom i tog dela autoputa "Miloš Veliki" od Beograda do Čačka će moći da se stigne za oko sat vremena.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    Graaditi i samo graditi .

  • Strahinja

    Samo zli ljudi mogu da budu protiv i osporavaju ovo.

  • S . M .

    Kakvi gradjevinski poduhvati u Srbiji, za poštovanje i divljenje . Da budemo potpuno iskreni Vučicu kapa dole,Srbija je gradiliste na svakom koraku. Pre nekoliko dana je ozvaničio početak radova na atoputu Pojate-Čačak ( Moravski koridor). Bio je prisutan veliki broj gradjana a najviše iz Kruševca. Kruševljani imaju poseban razlog da podrže ovaj projekat jer ce najpre biti završena deonica Pojate Kruševac. Mora se spomenuti i znati da velike zasluge za to i gradnju Kruševca ima Bata Gašic. Živeli graditelji Srbije !

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke