• 0
 ≫ 

Potpisan sporazum između Pravnog fakulteta i NAJU, studenti mogu da rade pri Akademiji

 ≫ 

Saradnja dve institucije ima obrazovnu, primenjenu i razvojnu dimenziju

  • 0

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu potpisan je Sporazum o saradnji između Nacionalne akademije za javnu upravu (NAJU) i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Potpisnici Dražen Maravić, v.d. direktora Nacionalne akademije za javnu upravu (NAJU) i prof.dr Zoran Mirković, dekan Pravnog fakulteta, istakli su da je cilj ovog sporazuma saradnja u sprovođenju konkretnih zajedničkih aktivnosti.

Saradnja dve institucije imaće obrazovnu, primenjenu i razvojnu dimenziju, a realizovaće se kroz povezivanje i objedivanje naučnih i stručnih resursa obe strane.

-Kroz zajednički rad unapredićemo programske i analitičko-istraživačke aktivnosti, kao i kvalitet rada obe institucije. S jedne strane će studenti imati mogućnost sticanja iskustava i praktičnih znanja u Akademiji, a s druge, profesori Pravnog fakulteta će moći da unaprede znanje naših zaposlenih, kroz tribine, predavanja i konferencije - izjavio je Maravić.

Da će ova saradnja doprineti unapređenju kvaliteta propisa i strateških dokumenata, profesionalnosti i delotvornosti javne uprave, ističe i prof.dr Mirković.

- Akademija i pravni fakultet će omogućiti da studenti, tokom svih faza studija, dobiju praktičnu dimenziju koja će im olakšati uključivanje u rad organa javne uprave i obezbediti odabir najkvalitetnijih predstavnika mladih generacija, u javnom interesu- dodao je.

Video: Studenti Pravnog fakulteta među najboljima u svetu, pobedili Harvard i Berkli

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>