Najveća investicija u Srbiji i Evropi o kojoj se ćuti: Milioni evra, desetine novih radnih mesta

"Velika investicija za našu zemlju i otvaranje na desetine novih radnih mesta. Upravo, najveću šansu ima Srbija"

Komentari

 • PRINCIPijalan

  Botovi jos spavaju? Ne razumem dicenje projektima koje EU propisuje i finansira ma koja vlast bila u toku. Cak i akk RU ne finansira, placace je gradjani kroz kredite. Projekti od drzavnog znacaja a ticu se i drugih drzava, planiraju se mnogo unapred, i bez obzora ko je na vlasti oni moraju da se realizuju.

 • Sudija Dred

  Cim cujem da napredak u ovoj zemlji zavisi od stranih investicija bez obzira ko su stranci ili od koncesija, odmah mi padne mrak na oci. Zar je moguce da drugi kopaju i eksploatisu Srbiju a mi glupavi samo jedemo mrvice koje padaju sa stola. Dokle ce vise inferiorni i nesposobni umovi da koncipiraju strategiju razvoja Srbije? Ako vam je do stvarnog razvoja, zdravog i odrzivog, okrenite se domacoj radnoj snazi i nasim pametnim ljudima koji ovde zive i pokusavaju da naprave neki boljitak za svoju decu. Zivotom garantujem da bih bolje i postenije od bilo kog politicara vodio ovu zemlju.

 • Voja

  Ja bi sa kinezima prokopao do egejskog mora i skrenuo dunav da se tamo uliva to bi bila najveca investicija a mnogo radnih mesta

  • Vlada

   @Voja

   Mi neznamo ni slavinu da popravimo pola srbije bez kupatila

 • Nebojša Berak

  Kanal o kome je pricao prof. Bacevic Dunav Morava Egejsko more je od prioritetnog znacaja za Srbiju i trajno resava pitanje poolava i navodnjavanja u Srbiji i resava probleme koje imamo od Karpatskog sliva u Vojvodini. I to treba dati na koncesiju Kinezima a nama onda blagodeti od turizma i prateckh sadrzaja plus sacuvane silne milijarde od steta nastalih poplavama ili susama. A naDunavu prvo treba da sepovadi Nemacja flota iz Drugog svetskog rata za pocetak. A pruca o milijardama i desetinama radnih mesta je presmesna jer ako su mikijarde u pitanju onda se radi o hiljadama ako ne i par desetina hiljada radnih mesta. Jedino ako Rodic ne misli na neke kancelarijske stakore koji ce biti placeni da pricaju a milijardi nema nigde i tesko da ih EU i moze imati. Pare imaju samo Kinezi i to je jasno i oni su jedini sposobni da izvedu velike projekte. Veliki je zal za time sto projekat koji je zagovarao prof. Bacevic nije krenuo u realizaciju sto ne znaci da nce u narednim godinama.

 • Spawn

  Kasno ste se setili politicari nasi da izmisljate. Sve sto moze da radi i zaradi, ide preko i sa srecom bilo svima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke