≫
Srbija uvozi hleb: Zamrznuto pecivo samo se dopeče pred kupcima
≫
Da li ste čuli za parbejking? To je tehnika pripremanja hleba i peciva koji su delimično pečeni, a onda brzo zamrznuti i spremni za transport
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
@
Nase brašno u EU oni nama odpad .
DRagutin
Lepo je naš pevač, nažalost pokojni Toma Zdravković opevao u jednom stihu, "dotako sam dno života "... ! Ej bre hleb da uvozimo!!! Mi svi kolektivno kao Finci 60-ih godina prošlog veka treba da skočimo sa mosta u Dunav i da se ubijemo, kada čovek pogleda šta smo dozvolili da nam rade!
Luka
Zemljo, otvori se!!!