• 1
 ≫ 

Telegraf Biznis među najboljim sajtovima u Srbiji

 ≫ 

Biznis.telegraf.rs osvojio je priznanje u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari, a u kategoriji Vesti i mediji u tradicionalnom godišnjem izboru časopisa PC Press za najbolje sajtove.

  • 1

Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda uručene su nagrade za najbolje onlajn stvari na domaćem internetu. U visokoj konkurenciji 50 najboljih online sadržaja, među nagrađenima našao se i projekat portala Telegraf.rs, Biznis.telegraf.rs. 

Urednica Telegraf Biznis- a, Vesna Bjelić, kaže da je je ovo velika čast.

- Veoma sam ponosna na uspeh Telegraf Biznisa, koji je mlad ekonomski sajt, postoji nešto više od šest meseci. Drago mi je što je pridobio publiku koja je zainteresovana za ekonomske teme i posebno mi je drago što je ovo nagrada PC Press- a, koji godinama, na pravi način, prati i nagrađuje rad internet portala u Srbiji - navodi ona.

Telegraf Biznis, nagrada

Jasmina Koprivica i Vesna Bjelić, Foto: Telegraf.rs

Koliko je nagrada PC Press- a važna, istakla je i direktorka portala Telegraf.rs Jasmina Koprivica.

- U protekloj godini smo uložili puno resursa, ljubavi i truda da Telegraf Biznis oživimo pre svega, kao i da ga učinimo popularnim među domaćom i regionalnom publikom. Ova nagrada je pokazatelj da se sve to isplatilo - kaže ona.

Među pet najboljih sajtova u toj kategoriji nalaze se i sajtovi agrotv.net, n1info.com, nin.co.rs i rts.rs.

Specijalna nagrada RNIDS dodeljena je sajtu narodnimuzej.rs, Specijalna novoustanovljena nagrada Digital Link – dodeljena je Go4YU za pružanje usluge televizijske distribucije i telefonije našim ljudima u inostranstvu, Specijalna, takođe novoustanovljena nagrada, Web pionir – dodeljena je YUNET-u povodom 25 godina uspešnog rada. Specijalna nagrada, Digital Edu – Unapređenje digitalnog obrazovanja dodeljena je kompaniji Endava. Specijalna YUNET nagrada za inovaciju Digital Inovation dodeljena je kompaniji McDonalds.

Nagrada publike je otišla YouTube kanalu Bajko, koji je pobedio na otvorenom glasanju na Facebook-u koje je trajalo čitavih sedam dana

Redakcija PC Press-a već 23. godinu za redom organizuje Top 50, koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>