• 89

Vučić posetio štand Kancelarije za KiM na Sajmu turizma

Srbija na Kosovu i Metohiji realizuje 349 projekata čija vrednost iznosi više od 100 miliona evra

  • 89
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas štand Kancelarije za Kosovo i Metohiju na Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu.
 
Kako je navedeno na zvaničnoj fejsbuk stranici Kancelarije za KiM, Srbija, zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, na Kosovu i Metohiji realizuje 349 projekata čija vrednost iznosi više od 100 miliona evra.

Pored toga, obezbeđeno je i dodatnih 150 miliona evra za projekte koje je predsednik najavio u sveobuhvatnom planu razvoja "Srbija 2025".

- Jer borba za KiM je borba za svakog našeg čoveka na Kosovu i Metohiji - navedeno je na fejsbuku Kancelarije za KiM.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju i ove godine, u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave sa Kosova, učestvuje na Sajmu turizma, i predstavlja prirodne lepote i turistički potencijal opština Severna Mitrovica, Leposavić, Štrpce, Istok, Zubin Potok, Zvečan i Priština (Gračanica).

Takođe će, na 11. Međunarodnom sajmu vina, koji se održava u istom periodu, na svom štandu u hali 2, pomoći predstavljanje porodičnih vinarija sa područja opštine Orahovac.

Sajam turizma, pod sloganom "Put pod noge", počeo je danas i traje do nedelje, 23. februara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tina

    Srbija ima svoje istorijsko kulturno nasledje kojim se moze pohvaliti

  • Mirjana

    KIM ima bogatu istorijsku proslost i brojne znamenitosti koje su pored prirodnih lepota interesantne za turizam. Srbija razvija turizam i vodi racuna o interesima svog naroda.

  • ceca

    Srbija dosta ulaze u turizam

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke