Prevara rentakar agencije u Beogradu: Naplatili pranje kola 35 evra, a zimske gume 5 evra po danu

Našem sugrađaninu, M.N. u jednoj rentakar agenciji uz račun za korišćenje vozila naplatili pranje neverovatnih 4.245 dinara iako, kako tvrdi, nijednog trenutka nije bio upoznat sa tim. Agencija prekršila zakon, objašnjava Dejan Gavrilović iz udruženja "Efektiva".

Komentari

 • Dragan

  To su rekla kazala informacija. Agencija ne može da pošalje nekom tamo udruženju - nevladinoj organizaciji ugovor sa tuđim personalnim informacijama - to znači da taj zaštitnik potrošača svojim zahtevom krši zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Što gospodin čije ste inicijale stavili ne dostavi ugovor tom "zaštitniku potošača" i zaista se uveri šta piše na ugovoru, makar i sitnim slovima. Ne može samo tako da iznese neku tvrdnju, pošalje tekst novinarima i dobije besplatnu reklamu. Ne možemo suditi nekom sa poluinformacijama.

  7
  0

  Podelite komentar

 • Era

  Ma jasta,covek je u pet agencija iznajmljivao auto,vozi ga par dana zavrsi sta treba i samo im javi da je auto tu i tu a on na putu u kinu.Mislite da ga je neko tuzio ili sta vec,daj kola da se spasu.

  1
  3

  Podelite komentar

 • Ja

  Pa napisite koja agencija pobogu!! Da ljudi znaju da ne idu tamo!

  21
  1

  Podelite komentar

 • 656

  Na taxi ne bi potrošio ni trećinu tih para. Voli čovek da vrti volan pa neka sad i plati.

  3
  21

  Podelite komentar

 • Goran

  Drzava neka ugasi tu agenciju koja se bavi prevarantskim metodama!

  20
  1

  Podelite komentar

 • Miro

  Samo kod nas to ima posebno naplata za pranje.ja sam iznajmljivao auto i nem. Hol.it.pa nikad niko mi nije to naplatio.

  13
  0

  Podelite komentar

 • Lord

  Strasno, to samo u Srbiji ima...

  17
  0

  Podelite komentar

 • CRNI

  Napišeš reklamaciju i uz potvrdu o prijemu predaš (naravno kopiju ostaviš sebi). Nesporni dio računa (stavke iz ugovora) platiš a za ostalo nek te tuže.Tuziće i naplatiti nikada

  9
  0

  Podelite komentar

 • DARKO 100%

  Vazi se samo ono sto je navedeno u ugovoru,svaka postena kuca treba sve jasno i citko da napise i da se korisnik upozna sa svim tackama pre nego sto podigne auto,, u ovom slucaju kuca nije korektna i bezobrazno hoce da naplati nesto sto nema u njenom ugovoru,podmukle prevare koje trebsju zakonski da se sakcionisu

  24
  2

  Podelite komentar