• 0

Otvoreno pismo Big Cee: Zajedno smo u lepim, ali i teškim trenucima poput ovih

- Filozofija kompanije BIG CEE koja u Srbiji uspešno posluje punih 12 godina jeste da je uvek na strani porodice, a to su zakupci i posetioci naših centara - glavna je poruka koju je u svom pismu istakao Robert Jahav, generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija.

  • 0
BIG NOVI SAD Foto: Promo/Big Cee

- Povodom aktuelne globalne situacije prouzrokovane koronavirusom, želim svima još jednom da istaknem da je kompanija BIG CEE uz njih u lepim, ali i u teškim trenucima poput ovih sa kojima se sada suočavamo. Bili smo zajedno u prošlosti kada se tržište suočavalo sa ozbiljnim promenama, na dnevnom nivou smo u kontaktu oko svih izazova koji su uobičajeni deo poslovanja, pa tako ni sada nećemo posustati. Pažljivo ćemo da pratimo sva dešavanja u biznisu, analiziraćemo efekte i izvoditi zaključke u cilju daljeg razvoja, koji nam je zajednički cilj - istakao je Jahav u pismu zakupcima BIG šoping centara u Srbiji i dodao da kompanija ulaže maksimalne napore u očuvanju uspešnog poslovanja, što se ogleda u prometu i rezultatima svakog zakupca pojedinačno.

Sa druge strane, menadžment BIG šoping centara kojih ima sedam u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Inđija, Zrenjanin) otkazao je sva dešavanja u svojim objektima kako ne bi bili ugroženi zdravlje i bezbednost posetilaca i zaposlenih.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>