≫
Dalek je put od plantaže do frižidera: Korona pravi probleme ljubiteljima đusa, očekuje se rast cena
≫
Fjučersi soka od pomorandže su doživeli svoju najveću vrednost, još od oktobra 2015
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Voja
Ja nemam s tim djusom problema ja pravim srpski djus, pre 2 ipo godine pravio sam dzem od drena po starom receptu plod i šećer, to se muti 2 sata bez kuvanja i pasterizacije, sad ga rastvaram u vodi i pijem, srpski djus koji je prepun vitamina c
ns
Pitate se zasto skace cena citrusa? Pa traznja je skocila ne mogu da isporuce koliko treba....