Gordon Remzi privremeno zatvara restorane: Više od 500 zaposlenih pred otkazom

U mejlu su dobili informaciju da će biti isplaćebi do 17. aprila, ali i da nema garancije da bi oni mogli da se vrate na posao kada restorani ponovo budu otvoreni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zeljko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Гидри

    27. mart 2020 | 08:08

    Већина малих привредника, занатлија разних профила, има дневно, текуће пословање. Пар радника, плус власник. Да ли мислите да они имају толико акомулираног новца да могу да не раде пар месеци, при том исплаћују раднике, сировине, закупе, струју и остале дажбине, а да имају знатно смањен или никакав приход? Не говорим о Ремзију, мада и он и њему слични имају исти, ако не и већи проблем. Лако је псовати и пљувати, никоме није у интересу да не ради. Врло мали број успешних компанија може да се носи са тим, већина ће полако ући у проблем, на жалост...

  • zeljko

    26. mart 2020 | 20:45

    Donekle ga razumem,moj prijatelj je drzao piceriju u Nisu,imao je pet radnika i on je radio,kada plati sve racune,da radnicima platu njemu bi ostalo 40.000 din. da je nastavio sa poslom kako bi sada mogao da izmiruje svoje racune i daje radnicima platu?