Gordon Remzi privremeno zatvara restorane: Više od 500 zaposlenih pred otkazom

U mejlu su dobili informaciju da će biti isplaćebi do 17. aprila, ali i da nema garancije da bi oni mogli da se vrate na posao kada restorani ponovo budu otvoreni

Komentari

  • Гидри

    Већина малих привредника, занатлија разних профила, има дневно, текуће пословање. Пар радника, плус власник. Да ли мислите да они имају толико акомулираног новца да могу да не раде пар месеци, при том исплаћују раднике, сировине, закупе, струју и остале дажбине, а да имају знатно смањен или никакав приход? Не говорим о Ремзију, мада и он и њему слични имају исти, ако не и већи проблем. Лако је псовати и пљувати, никоме није у интересу да не ради. Врло мали број успешних компанија може да се носи са тим, већина ће полако ући у проблем, на жалост...

  • zeljko

    Donekle ga razumem,moj prijatelj je drzao piceriju u Nisu,imao je pet radnika i on je radio,kada plati sve racune,da radnicima platu njemu bi ostalo 40.000 din. da je nastavio sa poslom kako bi sada mogao da izmiruje svoje racune i daje radnicima platu?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke