• 0

Kako se pripremiti za period posle korone?

Bliži se momenat ukidanja vanrednog stanja i postepenog vraćanja života u normalu. Koje korake preduzeti da poslovi spremno dočekaju ukidanje vanrednih mera?

  • 0
učenje studiranje na daljinu, online nastava, devojka, racunar, laptop, rad od kuće Foto: Shutterstock

Sve su izvesnije naznake da će život polako vratiti u kolosek "pre korone", prve zanatlije već su otvorile svoje prodavnice i radnje, a kako se pripremiti i restartovati posao, koje korake preduzeti kad dođe dan da svi počnemo da radimo punom parom i koje će nam navike ostati?

Odgovore na ova pitanja i preporuke moći ćete da čujete na šestoj online konferenciji "Biznis u izazovnim vremenima – Kako se pripremiti za period posle korone?" u organizaciji Srpske asocijacije menadžera i ICT Hub-a.

Online konferenciji možete pristupiti putem linka: https://zoom.us/webinar/register/WN_lEoBc5djT3ewoiQ5LNawQw

Učesnici VI online konferencije biće Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a, Smart Grid Services Sales VP, Schneider Electric, Branko Milutinović, CEO, Nordeus. A panelisti Prof. dr. Goran Pitić, predsednik saveta, FEFA  Radojka Nikolić, direktor i glavni i odgovorni urednik, Nira Press, Dušan Tomić, partner, EY

Video: Zanatske radnje otvorile vrata mušterijama: Ovako izgleda prvi radni dan

(Telergaf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>