• 1

Imate li ideju za online biznis? Javite se, imate šansu da pokrenete posao besplatno

Ulaganje u vaše ideje za online biznis

  • 1
isplata, kupovina, kreditna kartica, kreditne kartice, onlajn, e-kupovina, ekonomija, biznis, Plaćanje preko interneta Foto: Shutterstock

Ako nas je nečemu naučila korona, to je da umemo da se menjamo i mi i naši biznisi, ali i to da umemo da budemo solidarni.

Svesni činjenice da je, zbog epidemije korona virusa i uvođenja vanrednog stanja, veliki broj srpskih firmi bio primoran da privremeno zatvori svoje prodajne objekte što je dovelo do pada prometa i velikih gubitaka, postoje kompanije koje su se odlučile da izađu u susret srpskim mikro, malim i srednjim preduzećima i omogući im kreiranje internet prodavnica i korišćenje eCommerce servisa potpuno besplatno.

Svesni smo i da su upravo ta mala i srednja preduzeća oduvek bila voz koja vuku celu privredu napred. Stoga, u prethodnom periodu im je potreban "vagon" pomoći. Jedna od takvih prilika je platforma gde mogu do 21. juna besplatno da otvore svoju online prodavnicu uz uključeno jednogodišnje održavanje i druge pogodnosti.

Možete jednostavno i efikasno da nudite vašu robu i usluge 24 sata, 7 dana u nedelji, bez obzira gde su vam kupci.

Mala i srednja preduzeća zainteresovana za online prodaju, a koja ispune uslove konkursa, imaće pravo na besplatnu integraciju internet prodavnice, kao i na besplatno održavanje sajta u trajanju od 12 meseci. Pored toga, biće obezbeđene usluge profesionalnog fotografa i obrade fotografija proizvoda, obezbeđivanje i podešavanje SSL sertifikata - protokola za sigurnu razmenu podataka na sajtu kao i uputstva i obuke za korišćenje platforme, on-line prodaju i SEO optimizaciju sadržaja (prilagođavanje sadržaja za bolje pozicioniranje sajta na on-line pretrazi).

Firme koje nude e-trgovinu na ovaj način dobiće priliku da smanje troškove i privuku nove kategorije potrošača, zahvaljujući jednostavnom pristupu širokom spektru roba i usluga. Ujedno, ovo je prilika za mala i srednja preduzeća da usvoje inovativne načine prodaje i tako unaprede svoje poslovanje, budući da je misija organizatora konkursa kompanija Visa i Raiffeisen banka a.d.  da omoguće pojedincima, privredi i ekonomijama da se razvijaju.

U prilog tome ide činjenica da se naplata vrši platnim karticama a znamo svi da je preporuka svih bankara i ekonomista ali i onih koji brinu o našem zdravlju da se koriste kartice umesto keša. Dodatno, kartice su jedan od načina borbe protiv sive ekonomije.

Kažu, korona će promeniti svet, ništa više neće biti isto, naročito ne tokovi novca.

Online plaćanje i online trgovina su oblasti koje su pobedile koronu i kojima je ona dala šansu. Nažalost, ili na sreću bilo je potrebno da se desi nešto takvo da bismo i mi počeli više da prodajemo i kupujemo online putem. Ali je činjenica da će to biti put kojim će biti siguirno kretanje i posle korone.

Video: Zanimljive činjenice koje niste znali o bankomatima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    11. maj 2020 | 23:15

    Pa šta svaki Srbin želi.. brza lova da uživa i da mu ne uđe..znaci spavanje 8h dnevno i weheeej milina a siguran sam da ima pacijenata koji bi to plaćali da gledaju pojedince dok rostiljaju po krevetu...znaci vise učesnika bolja lova...treba na vreme traziti samo radnike koji spavaju po 8h. Posle boce kasno

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>