• 34

10% je tek prvo povećanje medicinarima: "Do kraja godine vama i "tetkicama" sve da ne idete van"

Ovo je tek prvo povećanje plate

  • 34

Tih 10 odsto koliko smo vanredno uvećali je tek početak, i pre kraja ove godine uradićemo sve da budete još zadovoljniji, i da ne idete u inostranstvo zbog plata - najavio je Aleksandar Vučić obraćajući se medicinskim radnicima.

On se zahvalio i čistačicama, kako je rekao tzv "tetkicama", koje su rizikovale živote, ali su radile. Rekao je da će država gledati da i one budu zadovoljnije što se tiče zarada.

Vučić je rekao i da na pitanje oko otvaranja ekonomije ima odgvor da moramo da nastavimo da radimo i ulažemo, kako bismo mogli da nastavimo da živimo, ali i isplaćujemo plate.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas medicinske radnike, lekare i medicinske sestre koji su bili angažovani u Kovid bolnicama.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prodavac

    Povećavajte plate medicinarima i državnom sektoru koji ima slobodan vikend, a mi privatnici ćemo da robujemo kod ovih koji se bogate preko naših leđa. Trgovci radili prekovremeno a niko im nije platio prekovremene sate, još su im odbili ono kad nisu radili za policijski čas, ovima što nisu mogli na posao dali prinudni odmor ili neplaćeno odsustvo... Pomažete gigantima... Trgovina u kojoj radim nikad više para nije zaradila, i sad će tri meseca primati minimalac od države, i gde je tu meni pomoć? To je pomoć njima! Da je države ne bi bilo prodavnice u kojoj radnik ima platu ispod 40.000 dinara mada je i to malo s obzirom da se ceo dan trpe negativni ljudi na kasi, prima i pakuje roba, čisti itd. Dokle ćemo više raditi za minimalac od 30.000? Ni prekovremeni se ne plaća a od Inspekcija nikakve vajde, bitno da plaćaju kontrolore za bus+ i uvek sve preko najsiromašnijih... Bruka i sramota! Samo penzioneri i medicinari, mi ostali ćemo da se selimo na Mars. Nemam ništa protiv, i treba im pomoći, ali postojimo i mi - drugi. Toliko o nama "herojima".

  • Zeki

    Ja radim u zdravstvu i bas tu gde ovaj i prica i zahvaljuje se al nesto nisam primetila povećanje🤔🤔

  • Nenad

    Za nas koji radimo u privatnom sektoru je mozda najbolje da pocnemo da se pakujemo i iseljavamo jer mi ne da nismo u planu za nikakvo povecanje nego nas niko i ne pominje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke