• 0

Od danas letovi sa niškog aerodroma: Sve karte namenjene za prodaju su rasprodate

Apeluje se da se putnici ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu i da ne dolaze bez zaštitne maske

  • 0

Od danas su ponovo uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Posle dva meseca, na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sati sleteo je avion kompanije Viz Er iz Dortmunda, koji je potom poleteo za taj grad u 11.55 časova.

Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio-saobraćaja.

"Aerodromi Srbije doo Niš" navode da svi putnici moraju da se ponašaju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama, koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj.

Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Srbije, od danas ulaze na teritoriju Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja. Inače, sve karte namenjene za prodaju - rasprodate su.

Očekuju da se u toku juna nastavi sa postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma "Konstantin Veliki" i aerodroma "Morava" u Kraljevu, i da i ostale avio-kompanije obnove saobraćaj u skladu sa svojim procenama i odlukama.

Video: U Nišu je proizveden prvi srpski test na novi korona virus

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke