• 0

Besplatno online predavanje: Uvod u trgovanje na svetskoj berzi

Imaćete priliku da steknete osnovna znanja i na praktičnom primeru vidite kako se trguje na berzi putem online platformi

  • 0
KapitalRS, trgovina

Foto: Promo/KapitalRS

U protekla dva meseca bili smo svedoci izuzetno velikih oscilacija na svetskoj berzi, u najvećoj meri uzrokovanih pandemijom covid-19. Cena sirove nafte je u jednom trenutku bila negativna (učesnici su plaćali da neko preuzme naftu), a akcije pojedinih kompanija, kao na primer iz avio industrije, drastično su izgubile na vrednosti.

Ispostavilo se da su svi ti događaji stvorili odlične prilike za trgovanje na svetskoj berzi, koje su i dalje otvorene.

Tim povodom, brokersko-društvo KapitalRS iz Beograda organizuje prvo online predavanje na temu „Uvod u trgovanje na svetskoj berzi“ na kom će učesnici imati priliku da steknu osnovna znanja i na praktičnom primeru vide kako se trguje na berzi putem online platformi. Učešće je besplatno, ali usled limitiranih tehničkih kapaciteta, broj mesta je ograničen na 400 učesnika.

Kako biste osigurali svoje mesto, prijavite se putem linka:  https://bit.ly/uvod-u-trgovanje

Predavanje će biti organizovano u petak, 5. juna u 18 časova.

- Svesni smo da živimo u vremenu u kom ljudi nemaju dovoljno vremena usled velikog broja obaveza, što na poslu, što kod kuće. Takođe, uzeli smo u obzir i trenutnu situaciju i preporuke. Sve su to razlozi zbog kojih smo se odlučili da predavanje bude online, ali i kako bismo ga učinili dostupnim svima koji žele da nauče nove veštine modernog poslovanja - navodi Mirjana Kitić iz KapitalRS-a.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>