• 22

Nova opcija za sve koji ne znaju koju banku su odabrali prilikom prijave za 100 evra

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je da je dodata opcija na portalu Uprave za trezor, zbog građana koji ne znaju koju su banku odabrali prilikom prijave

  • 22
Sto evra, 100 evra, evri, pare, novac, devize, biznis, štednja

Foto: Shutterstock

- Zbog velikog broja poruka građana koji ne znaju koju su banku odabrali prilikom prijave, odnosno u statusu im je napisano da je uplata izvršena, a oni ne znaju gde, dodali smo novu opciju na portalu Uprave za trezor - naveo je Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Kako je objasnio Mali, nakon što odaberete opciju Prijavi problem, pojaviće vam se opcija Ne znam u kojoj banci mi je izvršena uplata.

Ukupno je sa današnjim danom isplaćeno 6.013.861 građana, a preostalo je za isplatu njih 75.486.

Mali je jutros podsetio da je rok za prijavljivanje za 100 evra pomoći države danas do ponoći, kao i da se isplata završava u ponedeljak 8. juna 2020. godine.

- Veoma sam zadovoljan, šest miliona i 200 hiljada ljudi se prijavilo, 4,3 miliona građana putem portala Uprave za trezor ili kol centra, plus 1,9 miliona penzionera i onih koji primaju novčanu socijalnu pomoć - rekao je on.

Video: Ako niste još uvek dobili 100 evra, ministar kaže da će biti do ponedeljka

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    Kada uredno ispunim sva polja i pošaljem zahtev nema povratne informacije tj. na plavom ekranu plavim slovima piše: Дошло је до грешке. Покушајте поново. Ako NE upišem broj telefona zahtev je zaprimljen uz poruku: Успешно сте пријавили проблем. Уколико сте оставили број мобилног телефона, информацију у којој банци Вам jе извршена уплата, добићете путем СМС поруке у најкраћем року.

  • Mlaz

    Bar u mom slučaju nemoguće je uneti broj telefona. Ispoštovao sam sva uputstva ali jednostavno ne može.

  • Miki

    Dobio juče i podigao,hvala državi...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke