Antić: Rudarstvo je najdinamičniji deo naše ekonomije. Mladi rudari - to je budućnost

Rudarski sektor u Srbiji, u situaciji kada se čitav svet susreće sa velikim izazovima zbog pandemije korona virusa, uspeo da se održi čvrsto "obema nogama"

Komentari

 • jovo

  Mislim da su ovi preobuceni komunisti zreli da idu u opoziciju ili su jos uvek gladni fotelja i para koji im nikako ne pripadaju.Srbijo pocni jednom od nule kao i svak normalan civilizovan narod to ti zeli iskreno sumadinac🙏

  4
  0

  Podelite komentar

 • zubac

  Biti rudar nije sramota, cak je i posao koji mogu da rade samo hrabri ljudi. Problem rudarstva u Srbiji je to sto nisu srazmjerno placeni za posao kojim se bave. Recimo rudar bi trebao da ima bar pola plate od doticnog ministra, a rudari rade za 500, 600 evra sto je mizerno.

  4
  0

  Podelite komentar

  • ns

   @zubac

   Voleo bi da vidim gospodina mesec dana ispod zemlje za pare za koje rudar radi....

   4
   0

   Podelite komentar

 • mihailovic

  Presvucite se ,napustite ministarsko mesto,kramp u ruke pa kopajte do penzije a mlade pustite da vas zamene na ministarkom polozaju jer mladi trebaju da vode Srbiju .

  4
  1

  Podelite komentar

 • mihailovic

  Antiću,presvucite se ,skinite odelo,napustite ministarsko mesto,kramp u ruke pa kopajte do penzije a mlade pustite da vas zamene na ministarkom polozaju jer mladi trebaju da uredjuju drzavu.Vase vreme je proslo ipak do penzije posot je rudarstvo buducnost Srbije pa kopajte Antiću do penzije bicete zdraviji...

  6
  0

  Podelite komentar

 • Igor

  Neka ide doticni pa neka kopa za nadnicu,a mladi neka se skoluju i neka nadju pristojan posao.

  47
  0

  Podelite komentar

 • Hs

  Zsposli sina neka radi kao rudar ako je tako dobro

  60
  0

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke