Poslodavci opet tražili od radnika da se deo minimalca vrati na ruke: Ministar apeluje da prijavite

Ministar je rekao da će se svaka prijava radnika na rad poslodavaca istražiti

Komentari

 • Mira

  Dakle, danas mi je na tekuci racun uplaceno 18 2oo. Na ruke sam dobila 6 ooo dinara. Naravno poslodavac kao i svaki put donosi obracunsku listu na 31 ooo da se potpise. Bez pardona ! Ovo je bruka ! 6 meseci me isplacuje drzava, pa da li je moguce da ja za 27 radnih dana ne zaradim dinar za tog istog poslodavca? Radi se o menjacnici. Ogorcena sam, tuzna, pretuzna 😥😥😥😥

 • Mina

  Ajmo svi radnici kod privatnika da izađemo sa svojih radnih mesta, u isto vreme, pa da vidimo kako se dostojanstvo vraća. Dozvoljavamo da nas nipodaštavaju, za bedu, i jedva preživljavamo. Zašto to radimo???

 • Mare

  Hoće li konačno neko postaviti jasno stvari i oko radnika i oko poslodavca?!!! Skoro svaki privatnik prijavljuje radnike na minimalac ili koji dinar više, a ovo drugo na ruke daje. Na crno! Uradite nešto da se i jednim i drugim bar malo isplati i da se ljudi mogu osećati sigurnije. A vala, ne može svako ni biti privatnik, kao ni dobar radnik.

 • Zoran

  Za stare je kasno ali vi mladi bežite odavde što pre možete dok nije kasno.Kroz 40 godina staža sa 30.000,00 platom,penzija će vam biti,ako je dočekate,19.000,00 a sa njom tada nećete moći ni par cipela da kupite.Zarad ulaska u EU,a nikada nećemo ući,izgubismo sve a naročito dostojanstvo.

 • Зоран Ловћенац

  Вучићу,казни незаситу багру од алавих приватника,част изузецима

  • Zoran

   @Зоран Ловћенац

   Imenjače,ništa od toga jer je previše profitera i lupeža oko nas.

 • Zoran

  Jadan je radnik koji radi kod privatnika.Državna služba zakon i nije čudo što svi hoće u nju.Privatnici nezasiti i bogate se na tudji račun.Ministar lupa,zapravo zakon štiti samo privatnika dok je radniku šut karta.Žuti su započeli a ovi uništili i ovo malo ljudskosti i dostojanstva u čoveku.

 • Mirko

  Kada.cujem da ce da se vrsi kontrola,sve mi jasno u najavi jer rec kontrola kod nas skoro i nema za bilo sta.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke