Izračunali su koliko nas košta korona: Gora je nego dva vojna svetska rata

Pandemija koronavirusa mogla bi biti dvostruko gora za globalnu ekonomiju u odnosu na svetski rat

Komentari

 • Che

  Ostace samo velike ribe koje ce sve progutati i vladati svetom. Jedino da se male ribe udruze pa da udare na velike... Tu je spas.

 • Pravednik

  Pa ajde onda da se pokoljemo ako je jeftinije, a i brže se vratiš u normalu...

 • Mitke

  Mene samo brine kako će imperijalisti sve ovo prebaciti na leđa ostalog dela sveta; da li nekim ratom, ili štampanjem bezvrednog dolara i funte?

 • Lola 2

  Sta na cifru o potencijalnim globalnim gubicima od 30 triliona dolara (to je 30.000 milijardi) kazu pametnjakovici koji veruju da je sve ovo izmisljeno da bi neko (Bil Gejts, farmaceuti) zaradio na vakcinama? Stavite malo brojeve u odnos. Da li shvatate koliki ce biti i gubici farmaceutskih kompanija? Prihodi od vakcina su neuporedivo manji od tih gubitaka. Da li mislite da bi drzave sveta, a posebno najmocnije, sa svojim bezbednosnim sluzbama tolerisale da se neko igra sa sudbinom njihovih gradjana i covecanstva? A da, vi znate da su lideri, vlade i lekari svih drzava potkupljeni i da svi oni ucestvuju u svetskoj prevari! Ko je dobitnik? Gde vam je pamet?

  • Drmr

   @Lola 2

   Ne znam razlog ove prevare ali znam 100% da je neka vrsta prevare... Virus je izasao iz laboratorije i imas milion dokaza da jeste, a nemas ni jedan da nije! Sa kojom namerom ne znam, ali da postoji namera u to sam siguran i znam 100% da ona nije dobra! A ti veruj u bajke...

  • mml

   @Lola 2

   Izvini bil gate 😀 nisam te prepoznao 🌞 bitno je meni da je tebi sada lakse jer si ovde iznela svoje misljenje

  • MM

   @Lola 2

   Prirodni virus ne može da ima delove HIV-a u sebi. Ovo je veštak, a da li je namerno pušten ili slučajno izašao iz laboratorije to ne znam. U svakom slučaju manipuliše se njime i koristi se i u političke svrhe. Svaka država na svetu ima državu u sebi ili naddržavu. To su raznorazni predstavnici krupnog kapitala i oni upravljaju svetom. Oni su iznad svih i mogu da rade šta god hoće i da potkupljuju koga god hoće. Političari su puki izvršioci njih odluka.

 • nikolas

  SAD TEK VIDIM DA SAM STAR -DOZIVEO SAM PAD FADIZMA,KOMUNIZMA I SAD GLEDAM PROPAST KAPITALIZMA!!! NADAM SE BOLJIM VREMENIMA I PRAVEDNOM DRUSTVU!!!

  • Ika

   @nikolas

   Tebi ne vredi. Izmisljas I navijas. Pojma nemas.

  • FoteljaGenije

   @nikolas

   Posle 5g mreza, zavera svetskih razmera, konacno sam docekao najrazumniji stav - korona virus napada iskljucivo kapitalizam. Nadam se jos boljim i pravednijim komentarima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke