• 0

Apple prodavnica na vodi izgleda senzacionalno, a uskoro će ugledati svetlost dana

Ovo je treći objekat čuvene svetske kompanije u Singapuru, i jedini tog tipa na svetu

  • 0
Apple, Epl prodavnica, kompanija, logo Apple prodavnica na vodi / Foto: Tanjug/AP

Epl prodavnice (Apple Stores) nalaze se širom sveta i sve su manje-više slične, ali jedna, najnovija, posebno se izdvaja.

Reč je o "plutajućem objektu", odnosno o Epl prodavnici koja se nalazi na vodi, u Singapuru. Tačna lokacija biće poznata pod nazivom "Apple Marina Bay Sands".

Izgledom podseća na futurističku gigantsku orbitu, i jedina je Apple Store na svetu, koja će plutati na vodi. Nalazi se u luksuznom istoimenom odmaralištu, i biće treća prodavnica vodeće svetske kompanije otvorena u ovoj zemlji.

Prve dve se nalazi na lokacijama: "Orchard Road" i "Singapore Changi Airport". Inače, ovo je 512. Epl prodavnica na svetu, koja uskoro treba da bude otvorena. Noću svetli, pa je još interesantnija.

Šef kompanije, Tim Kuk, može da se pohvali svojim vrsnim veštinama u vođenju Epla, budući da je ova imperija postala prva američka kompanija koja je "probila" 2 biliona dolara vrednosti.

 

Uprkos posledicama virusa korona, u poslednjem kvartalu akcije američkog diva koji proizvodi iPhone, iPad, Apple Watch i ostalo, porasle su 11%, za skoro 60 milijardi USD.

Video: Aston Martin DB5 više neće biti samo legendarni automobil: Stiže posebna serija viskija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>