• 0
 ≫ 

I Dojče banka nije sigurna u povratak: Radnici će raditi od kuće i sledeće godine

 ≫ 

Još ima onih koji nisu spremni da se vrate dobroj, staroj kancelariji

  • 0
Frilenser, rad od kuće, laptop, rad u prirodi

Foto: Shutterstock

Dojče banka je poručila svojim radnicima u Njujorku da će najverovatnije da nastavi da radi od kuće do sredine 2021. godine, za razliku od suparničkih banaka koje žele da svoje radnike vrate u kancelarije.

Banka je u svom saopštenju izrazila razumevanje za svoje kolege koje se suočavaju sa stalnim usklađivanjem posla i školskog rasporeda dece, kao i sa zabrinutostima zbog javnog prevoza, čistoće i kvaliteta života.

Zaposleni mogu da rade od kuće do jula, kada kompanija planira preseljenje svog sedišta s Volstritra u nove kancelarije na Menhetnu.

Tražićemo od vas da se vratite u kancelariju kad se uselimo u našu novu zgradu, pod pretpostavkom da će tadašnje okruženje omogućiti siguran povratak na posao - rekao je Matijas Kruz, šef američke filijale.

Druge kompanije žele da svoj radnike što pre vrate u kancelarije, a JP Morgan čejs poručio je svom osoblju da je krajnji rok upravo danas.

S druge strane, deo radnika širom sveta toliko se navikao na rad od kuće žele da nastave tim tempom, makar i dva dana nedeljno. 

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>