• 3

Završen sastanak sa predstavnicima privrede: "Beograd ne sme da stane"

"Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere"

  • 3

Završen je sastanak predstavnika beogradske privrede i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Na sastanku je razgovarano o radu kompanija koje posluju u sektoru usluga. To su kompanije koje su vlasnici tržnih centara, trgovinskih lanaca, hotela i ugostitelji. One zapošljavaju preko sto hiljada ljudi u prestonici. 

- Potpuno razumemo složenost epidemiološke situacije u Beogradu kao i da je najvažniji interes da se očuva zdravlje stanovništva. Upoznao sam ih sa merama koje su ovih dana donosili Pariz, Frankfurt, Berlin, Madrid, Njujork i Moskva.  Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere kako bi se zaštitilo zdravlje i zaposlenih, i kupaca. Naš zajednički stav je da ŽIVOT NE SME DA STANE i da BEOGRAD mora da nastavi da živi i radi. Moramo da naučimo da živimo sa epidemijom virusa Кovid - 19, ali i da radimo. Sa tim stavom odlazim danas na sednicu Кriznog štaba - napisao je Većić na svo Fejsbuk profilu.

 

Video: Bivša zgrada Železničke stanice postaje Muzej Nikole Tesle

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke