• 8

Vučić obišao selo kod Sjenice: Za tri godine imaćete auto-put da do Beograda dođete za dva sata

Uz Vučića je bio i ministar Rasim Ljajić, ministar Branislav Nedimović i direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak

  • 8
Aleksandar Vučić

Foto: Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je pre vojne vežbe "Sadejstvo 2020" na Pešteru obišao i selo Doliće kod Sjenice gde je posetio i domaćinstvo Muriza Šabanredžovića.

Uz Vučića je, piše Pink.rs, u Dolićima i ministar Rasim Ljajić, ministar Branislav Nedimović i direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Vučić je domaćine upitao zašto se Raždaginja zove Raždaginja i da je to jedino mesto u Srbiji koje se baš tako zove. Predsednik je ispričao da su tu nekada krčili šumu tako što su je palili pa da naziv sela potiče od reči žiće što znači paliti, spaljivati. Vučić je ispričao i kako su Karajukića bunari dobili ime.

- Za vodu smo se dogovorili, a za put... Ne možemo sve domaćine odjednom... Što ga nisu izgradili za 70 godina? Velika je glad za putevima lokalnim i regionalnim putevima u Srbiji. Raška - Pazar mora da se uradi - rekao je Vučić koji je prethodno rekao da će za tri godine biti i auto-put pa će do Beograda moći da se dođe za dva sata.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sulejman poturica

    Oni bi put za tursku I iran.

  • Laki

    Tamo je jako potrebna voda. Ako je dovedemo bice to bogat kraj.

  • Zlaja

    Samo sto je taj autoput do granice sa Crnom Gorom trebao da bude zavrsen 2018-te godine. Obecavali Vucic,Mihajloviceva,Nikolic.Ko ne veruje neka poeda na netu.Pametnome dosta.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke