• 4
 ≫ 

Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa: Dačić tvrdi da se nije ni dovodilo u pitanje

 ≫ 

Na pitanje da li će Branko Ružić, Aleksandar Antić ili Slavica Ðukić Dejanović, odnosno neko od njih biti budući ministar prosvete, Dačić je odgovorio potvrdno, ali nije izneo više informacija

  • 4
Dušan Bajatović Dušan Bajatović / Foto: Marko Jovanović

Predsednik parlamenta i SPS, Ivica Dačić, izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu "Srbijagasa" i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog jakog, javnog preduzeća.

- Naravno da Bajatović ostaje na čelu "Srbijagasa", to se nije ni postavljalo kao pitanje, a SPS će pored toga dobiti jos jedno jako preduzeće... Nisu nama predzueća važna zbog samog preduzeća, već da što više ljudi bude deo tog procesa i da u tome učestvuju - kazao je Dačić, gostujući na TV Prva.

Na pitanje da li će Branko Ružić, Aleksandar Antić ili Slavica Ðukić Dejanović, odnosno neko od njih biti budući ministar prosvete, Dačić je odgovorio potvrdno, ali nije izneo više informacija. "Neka se sekiraju još malo", dodao je.

Video: Konačno poznato kako će izgledati Linijski park

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>