• 1

Naljutite rodbinu koja vas ne voli: Odglumite putovanje privatnim avionom i skup život za 35€

Odličan način za dodatnu zaradu

  • 1

Ukoliko vam je dosadio sadašnji način života i čeznete da se osećate kao najbogatiji čovek na svetu, želja može da vam se ispuni. Bar na jedan dan.

Dovoljno je obučete odelo, ili bar nešto što na njega liči i da odglumite putovanje privatnim avionom i članstvo u džet setu na popularnim društvenim mrežama. Šta se posle toga dešava, samo je vaša stvar.

 

U te svrhe, u Los Anđelesu na primer, rentira se studio koji izgleda poput unutrašnjosti privatnog aviona, a kako je poznato da su za dobru fotografiju influenseri spremni da učine mnogo toga, prodaja ide odlično. To je dodalo bar kakav takav prihod za zakup tih objekata, jer su zbog korone mesecima prazni. 

Neki su već isprobali ovu ponudu i unajmili studio kako bi mogli da naprave fotografije koje će izgledati kao da putuju privatnim avionom. Jedna od poznatijih, Rome Grant je napravila celu kolekciju fotografija influenserki koje su se već fotografisale u studiju koji izgleda poput enterijera luksuznog aviona.

Prvobitna cena unajmljivanja studija bila je 64 dolara po satu, a sada je spuštena na 35. U studiju se nalazi sva potrebna oprema koja će osigurati da osoba izgleda kao da se nalazi u pravom avionu, a u studio može da uđe samo šest osoba, što je jedna od epidemioloških mera zbog pandemije.

Na stranici je navedeno da je reč o prvom takvom studiju u Los Anđelesu, a svi zainteresovani treba da požure kako bi rezervisali svoj termin jer je interesovanje veliko.

Video: Preterivanje svih preterivanja: Privatni avion u kojem se vozi Kim Kardašijan je teško opisati

(Telegraaf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    29. oktobar 2020 | 17:40

    Da je malo bliže ovim našim starletama i starletanima, studio bi radio u tri smene.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>