• 0
 ≫ 

Let koji košta 170.000 dinara planuo u trenu, a lokacija do koje vodi je svetski hit

 ≫ 

Reč je o "begu na 24 sata", između 5. i 6. decembra. Putnici napuštaju Signej u 8 ujutru, a kada stignu u Uluru, imaju priliku da posete čuvenu instalaciju britanskog umetnika Brusa Manroa, pod nazivom "Fields of Light"

  • 0
Field of Light installation by Bruce Munro

Polja svetlosti / Foto: Guliver/Matt Cardy/Getty Images

Posle leta bez cilja, i kampanje koja je relativno dobro prošla, australijska kompanija "Qantas" uvodi let za negde, tačnije vodi putnike na specijalnu destinaciju - "Fields of Light" (polja svetlosti).

Prvobitna kampanja je osmišljena kako bi avio-prevoznici, jedni od najvećih gubitnika ove krize, koliko-toliko mogli da povrate profit i zadrže radnu snagu, mada su onda naišli na kritike da se tako vazduh zagađuje uzalud.

Kompanije su potom, a među njima je i "Qantas", branile svoju strategiju oporavka pričom da su putnici željni putovanja avionom, te da je potražnja za letovima bez cilja ogromna.

"Qantas" sada pruža ugođaj svim Australijancima koji ne mogu da napuste zemlju, a željni su odmora. U saopštenju se navodi i kompletan plan putovanja.

Reč je o "begu na 24 sata", između 5. i 6. decembra. Putnici napuštaju Signej u 8 ujutru, a kada stignu u Uluru, imaju priliku da posete čuvenu instalaciju britanskog umetnika Brusa Manroa, pod nazivom "Fields of Light".

Tu će večerati pod vedrim nebom i slušati o istoriji Ulurua od starosedelaca. Potom noće u luksuznom odmaralištu nadomak polja svetlosti, a onda se bude s pogledom na magičan izlazak sunca. Imaju i ručak, a onda se vraćaju u Sidnej, i sve to ih košta 1.730 dolara, za ekonomsku klasu, odnosno 2.286 dolara, ako izaberu biznis klasu.

Uluru je, inače, istorijski biser Australije, svetinja drevnih Aboridžina. Stena je visoka 863 metra, što je čini višom od Ajfelovog tornja.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>