EU beleži pad od 4,3 odsto: Najgore je u ovoj zemlji, izgubljeno više od milion radnih mesta

Posle Španije, najgore su prošli Portugal i Rumunija

Komentari

 • Pista

  Sta nas briga za EU I njihov ekonomski pad bitno da smo mi najbolji najjaci u Evropi a za region I da ne pricamo lideri ,tigar razvoja, lokomotiva (doduse parna) tako da drz te se dobro Evropljani saranicemo vas ekonomijom I industrijom.

 • Maki

  Uskoro ce svi kod nas da dolaze da rade po fabrikama! Nama plate samo skacu, turizam se razvija, ugostiteljstvo....

 • Super Slavko

  To je sve posledica nesposobnosti drzavne uprave, nije bitna Spanija, tako je u svim zemljama. Ovo je ratno stanke i u tom slucaju drzava mora da teaguje a to znači: smanjoti budzet za vojsku za 50%, ukinuti bar 50% poreza a ostalih 50% drastično smanjoti ( doprinosi, akcize, pdv...) drastično ( barv75% smanjiti administraciju) a to znači razni savetnici, pomoćnici i sl. Da ne smanjuku sdministraciju koja radi ( šalteri, referenti...) sledećih 5 godina smanjenje plata sbim poslanicima, odbornicima, ministrima i to za bajmanke 40 %.... E TO SU MERE

 • Boban

  Nek se ne brinu bice posla ovde u Srbiji da rade za male pare, ovde ionako se politicari trude da oteraju strucnu radnu snagu, al nema veze ostace im penzioneri da glasaju za njih a bice i migranata tako da ce se popuniti praznina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke