• 19

Siniša ima brutalnu poruku za familiju koja ga se setila tek kad daje kuću: Bira između 44 porodice

Stolar Siniša otkrio da je pri kraju odabira kome će pokloniti sve što ima, a ima mnogo

  • 19
Siniša Stević, stolar, poklon

Siniša Stević / Foto: RINA

Stolar Siniša Stević iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta  koji je za Telergaf Biznis pričao da poklanja dve kuće i razrađen biznis na 540 kvadrata - porodici koju bude odabrao, svoj posao privodi kraju.

Siniša je naime, na korak da odabere koja će to biti porodica koja će naslediti njegov posao.

Kako smo pisali, posle te objave, telefoni su mu se usijali, kuća mu je bila puna porodica koje su se smenjivale na kućnom pragu.

- Došlo mi je do danas 44 porodice. Govorim o onima koje imaju decu, a ne pojedinačno što ih je dolazilo. Završio sam sa razgovorima i imam nešto na umu već. U narednih nekoliko dana ću još malo razmisliti, da ne pogrešim, i onda ću da saopštim - priča nam on.

Kako je istakao, morao je da zakazuje, jer nije vremena da radi zbog velikog interesovanja. Ipak, uskoro će biti poznato ko će sa njim ubuduće da živi.

Podsetimo, ovaj vrsni majstor odlučio je da pokloni sve što je za života stekao, porodici koja bi se doselila da živi sa njim. Ono što ovaj čovek ima uopšte nije malo, jer se u njegovom dvorištu nalaze dve kuće i stolarska radionica koja se prostire na čak 540 kvadrata i opremljena je savremenim mašinama. A za naš portal otkriva da je pripremio uslove da se biznis dodatno širi i napravi brend. 

Siniša nam je i ranije rekao da se njemu niko od rodbine nije javljao punih deset godina, niko nije pitao kako je i gde je, pa i onda kada je teško oboleo. Žive, kako je tada rekao, svoje živote.

Siniša Stević, stolar, poklon

Foto: RINA

- Voleo bih iskrenu, poštenu i vrednu porodicu, koja će da nastavi posao, da nastavi proizvodnju - navodi ovaj majstor koji sada ima i javnu poruku, a sve zbog učestalih komentara kako krije potomke.

- Rekao sam davno, reći ću opet. Imao sam ćerku, prihvatio sam je kao svoju. Svi su me davno napustili, ne želim ništa sa njima. Zbog toga će porodica koja dobije moje kuće i posao imati ugovor, kako bi bili zaštićeni sutra od ovakvih komentara - kaže on dodajući da će ići i na sud ako treba.

Ne isključuje mogućnost da su se sada svi setili, kada su čuli za njegov plan i to da poklanja kuću.

- Ja sam i pravio sve da bi neko mogao da nasledi. Niko nije hteo time da se bavi. Sam više ne mogu. Vreme je da posao preuzme i unapredi vredna porodica - poručuje.

Video: Tuga stanovnika za nekadašnjim rudnikom u Milićevcima: Od njega smo hranili porodice

 

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👼

    23. novembar 2020 | 14:26

    Gdin Siniša, zdravi bili. Svaka Vam čast. Daće Bog da napravite pravi izbor 💒

  • max

    23. novembar 2020 | 14:34

    Svaka vam čast, kada neće onaj ko bi trebao da vas pazi i gleda, neka dobije onaj kome je sudjeno

  • Milan

    23. novembar 2020 | 16:29

    Ziv ti bio dekice, ali niko castan ti nece doci. Sve da zivim u satoru on je moj, ako nemam vise za vise i nisam. Castan covek nece uzeti nesto sto nije zasluzio. Ma kakva sirotinja bio. Covek je srecan kada je zadovoljan onim sto ima....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>