Hrana, piće ili stan? Evo na šta prve pare od svake plate daje Srbin, Hrvat ili građanin EU

Kućni budžet u EU odlazi na stanovanje, na Balkanu prvo hrana i piće

Komentari

 • Djuro gradjevinac

  Ja sVe na ziDarsko Pivo

  1
  1

  Podelite komentar

 • Tesko je

  Zivim u staroj porodicnoj kuci, nemam auto, a ni kredit i skoro sve sto primim ide na racune za struju, telefon i hranu za porodicu i to osnovne namirnice: hleb, mleko, pasulj, krompir, luk...

  4
  0

  Podelite komentar

 • Mima

  Mi već 30 godina imamo ekonomsku situaciju toliko turbulentnu, da se ne bi snašli ni najbolji eksperti.Uspevamo da prezivimo, jer idemo logikom, ili cipele i parizer mesec dana, ili bez cipela, pa sunka. Rođendan se slavi, nema veze šta smo poslužili ako smo sa dragim ljudima, ostaju uspomene. Imam veliku kuću i velik stan, nasledjeno, ali zavisi sa Kim zivis. Ako si sam, onda je to sve zatvor. Sebi priuštim emocije, dozivljaje, odeš u muzej ,kad je besplatno, u prirodi, ma ima gomila toga. Život nigde nije lak, ali odlučiš ili da se obesis ili da ga živiš pa kako god bilo. Mislim da nema trece.

  5
  1

  Podelite komentar

 • Ema

  Ovde u holandiji mi na hranu ode Mali procent od plate, zato sto mi je hrana jeftina u odnosu koliko zaradujem. Moja Deca od 24 i 22 vec zive samostalno.

  9
  0

  Podelite komentar

 • Djox

  Ovde kod nas samo te prve pare i imamo da damo,posle zajmimo do sledece plate.

  10
  1

  Podelite komentar

 • Una

  Naravno da jesu, u Srbiji deca zive sa mamom i tatom ceo zivot, rade za minimalac i ne mogu da se usude da iznajme nekretninu.. Radis za 40 000 200 za stan? Jos ako imas dete.. Kako ziveti?

  11
  2

  Podelite komentar

Google preporuke