• 0

Neka vam 2021. počne dobrom pričom, Kosmajskom pričom

U svakom zalogaju oseća se ono što nam daje snagu i zdravlje – priroda u svoj svojoj lepoti i neponovljivosti

  • 0
Delikates, Kosmajska priča

Foto: Kosmajska priča

Godina koju ispraćamo bila je puna izazova, drugačija nego bilo koja ranije, zbog čega željno čekamo novu, sigurni da će nam doneti više osmeha, pre svega zdravlja. Zato je važno da 2021. započnemo nekom dobrom pričom, da nam već prvi dani budu lepši i srećniji. Neka počnu za stolom, u toploj porodičnoj atmosferi uz ukusne zalogaje.  Kosmajska delikatesna radionica pobrinula se za to.

Prirodni začini i dim bukove piljevine

Kosmajska buđola, pršuta, panceta, suvi vrat, suvi goveđi ramstek, kobasice... mame već na prvi pogled, a tek kada se probaju postaju neizostavni deo trpeze svih onih koji za sebe i svoje najdraže biraju samo najbolje. Bez veštačkih dodataka, pojačivača ukusa, boja, i zamena za meso, ovi fini deliaktesi sadrže samo najkvalitetnije meso, so i prirodne začine. Dimeljni na suvoj bukovoj piljevini, taman onoliko koliko je potrebno da pun ukus, po kojem su prepoznatljivi, dobije poseban šmek. Prirodni proces sazrevanja mesa se ne skraćuje, a zahvaljujući vodenoj filtraciji, koja iz dima otklanja štetne materije, Kosmajska suhomesnati proizvodi nemaju dominantan ukus dima. Pikantni i neodoljivi, prava remek-dela u kojima sva čula uživaju.

Svež planinski vazduh u svakom zalogaju

Delikates, Kosmajska priča

Foto: Kosmajska priča

Autentičnom ukusu nafinijih delikatesa doprinosi i okruženje u kojem nastaju – obronci planine Kosmaj, ruža vetrova, šume... U svakom zalogaju oseća se ono što nam daje snagu i zdravlje – priroda u svoj svojoj lepoti i neponovljivosti. Zbog toga je ukus Kosmajska delikatesa autentiča i jedinstven. Zbog toga se ti proizvodi ne takmiče sa ostalim već diktiraju standarde, i to visoke.

Kvalitet jedini uslov

Od svog prvog pojavljivanja na tržištu pre 11 godina, do danas u porodičnoj delikatesnoj radionici Delikos, čiji je Kosmajska brend, se ne odustaje od vrhunskog kvaliteta. To je jedini cilj, a zadovoljni potrošač potvrda da je cilj ispunjen.

Zato, započnite i Vi 2021. dobrom pričom – Kosmajska pričom.

(Telegraf Biznis/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke