• 0

PKS poziva firme da učestvuju na virtuelnom samitu Alibabe, evo do kada traje prijava

Kompanija pomaže stranim brendovima da dođu do 800 miliona potrošača

  • 0
Alibaba kompanija logo

Foto: Tanjug/AP

Privredna komora Srbije pozvala je danas zainteresovane kompanije da od 19. do 21. januara učestvuju na Alibabinom "Virtuelnom samitu za nove prodavce Tmall Global" i iskoriste priliku da svoje proizvode predstave ogromnom kineskom tržištu.

Direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije Mihailo Vesović kaže da je ovaj samit velika šansa za sve naše kompanije da se predstave i nađu kupce na kineskom tržištu.

- Tmall Global je platforma za elektronsku trgovinu Alibaba grupe i kao jedna od najposećenijih veb lokacija za maloprodaju omogućava preduzećima širom sveta da svoje proizvode prodaju u Kini - objašnjava Vesović.

Ova platforma okuplja više od 26.000 stranih kompanija u 5.300 kategorija iz više od 84 zemlje i pomaže stranim brendovima da dođu do 800 miliona potrošača koji u Kini kupuju preko Alibabe.

Vesović ističe da je Alibaba grupa u procesu uvođenja olakšavajućih mera za pristup Tmall Global platformi za zemlje kao što je Srbija i za brendove koji imaju potencijal da nađu kupce u Kini.

Kako se navodi u saopštenju Privredne komore Srbije, kompanije zainteresovane za učešće na samitu mogu da se registruju onlajn do 15. januara.

Video: Čadež: Očuvana ekonomska baza, zadržan nivo investicija

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke