Grad Beograd će ponovo tražiti produženje radnog vremena: Uslužne delatnosti do 22 sata?

"Razumem da medicinski deo Štaba ima svoje argumente i da je protiv popuštanja mera, ali kriza koju je izvazvao virus kovid 19 nije samo zdrastvena već i ekonomska"

Komentari

 • Nikola

  Oni bi da radimo u sve tri smene svaki dan bez prava na odmor...to su razmisljanja Srpskog privatnika a da minimalac bude 30000 i da se ne placa prekovremeni rad i rad vikendom...a to sve rade u dogovoru sa ovakvim djuvecarima koji su uzeli pare ....umesto da ukinu nedelje,povecaju minimalac na 50000,oni rade u korist robovlasnika i svog dzepa...ovde radnik nema nikakva prava,osim u drzavnim institucijsma,a privatnici se obogatise i samo se bune a svako za dve godine rada kupi stan i dzip...svaka cast izuzecima koji postuju radnike ali ih ima vrlo malo.Bolja prava i bolje plate i uslovi radnika da prozivimo bar malo neki normalsn zivot u ovoj Srbiji...jer za 40god nikad nije bilo lepo ziveti od postenog rada. .a sad je najgore!

 • Nes

  Valjda Beograd ima i gradonacelnika koji je još i doktor, ko je Vesic da odlučuje i daje predlog tamo gde mu nije mesto, niti je doktor a toliko navalio da produži radno vreme kafana. Pre svega zdravlje, dovoljno je radno vreme do 20 h, u ovoj situaciji koja nije baš sjajna, gde su bolnice i dalje pune. Valjda krizni štab bolje zna nego Vesic.

 • Relja

  Ne laje kera sela radi nego zbog sebe.

 • Damnjan

  Vesić i idi na biro i radi od kuće za minimalac a meni smanji penziju

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke