• 0

Ivent industrija iskazala bunt: "Organizuju se događaji u kafićima, a nama je rad zabranjen"

Zamenik predsednika upravnog odbora Udruženja ivent industrije Srbije, Boško Bubonja, zatražio je da ova delatnost, u kojoj je nekoliko hiljada zaposlenih, bude prepoznata kao sagovornik

  • 0
proslava

Foto: Unsplash

Udruženje ivent industrije Srbije održalo je danas protest ispred Vlade Srbije, i tom prilikom su od vlasti zatraženi razgovori kako bi se dogovorio način da ova delatnost - koja ne radi od 15. marta - proradi do aprila, kada se očekuje pozitivan uticaj vakcinacije na pandemiju.

Zamenik predsednika upravnog odbora Udruženja ivent industrije Srbije, Boško Bubonja, zatražio je da ova delatnost u kojoj je nekoliko hiljada zaposlenih, a od nje živi nekoliko desetina hiljada građana Srbije, bude prepoznata kao sagovornik i da dobije sektorsku podršku.

On je istakao da u ivent industriji razumeju pandemijske prilike, ali ih do besa dovodi kada vide da se događaji organizuju po planinama i u kafićima, a njima je rad zabranjen.

Bubonja tvrdi da od avgusta Vlada Srbije ne odgovora na zahteve za razgovor, koji ivent delatnost upućuje, i ukazuje da je čitava delatnost dovedena do propasti zabranom rada zbog pandemije.

Protest ispred zgrade Vlade Srbije održan je simboličkim postavljanjem na desetine praznih stolica zaključanih lancem, a Bubonja je rekao da je ovo poslednji protest koji ivent industrija organizuje bez masovnog prisustva ljudi.

Video: Titov poslednji batler nam otrkiva tajnu recepta bledske krempite

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>