• 2

Najbolji poslodavac: Kompanija Filip Moris šesti uzastopni put dobitnik "Top Employer" priznanja

Kompanija Filip Moris Srbija dobitnik je međunarodnog priznanja „Top Employer“ šesti put zaredom, čime je učvrstila svoju poziciju u društvu najboljih poslodavaca u Srbiji

  • 2
Filip Moris Srbija

Foto: Filip Moris Srbija

Odnos prema zaposlenima, u kojem je apsolutni prioritet njihov profesionalni razvoj, jedan je od primera dobre prakse kojom se kompanija Filip Moris i šestu godinu zaredom kvalifikovala za ovaj prestižni sertifikat. Ovogodišnja nagrada za najboljeg poslodavca potvđuje posvećenost stalnom unapređenju radnog okruženja, kroz razvoj i sprovođenje kvalitetnih praksi u oblasti ljudskih resursa, a čiju vrednost potvrđuje zadovoljstvo zaposlenih.

- Izazovi sa kojima smo se suočili u protekloj, 2020. godini, nisu sprečili Filip Moris da održi kontinuitet u našim prioritetima – naši zaposleni i briga o njima ostali su najvažniji. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo još jednom potvrdili poziciju jednog od najboljih poslodavaca u Srbiji, što govori o tome da naš trud i zalaganje idu u pravom smeru. I ubuduće ćemo nastojati da budemo ti koji će svojim aktivnostima biti uzor poslovnom okruženju i primer organizacije koja uvažava i razume potrebe svojih zaposlenih - istakla je Milica Jović, direktorka ljudskih resursa i organizacione kulture u kompaniji Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

Program „Top Employer“ instituta sertifikuje kompanije na osnovu rezultata o najboljim praksama iz oblasti ljudskih resursa. Kako bi kompanije bile sertifikovane od strane ove ugledne međunarodne institucije, moraju da ispune veoma stroge kriterijume kao što su: strategija pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranje angažovanja zaposlenih, inkluzivnost, mogućnosti za dalje učenje i razvoj, upravljanje učinkom rada, razvoj liderskih sposobnosti, upravljanje karijerom, kompenzacije i beneficije.

Holandski međunarodni institut Top Employer, koji dodeljuje istoimeni sertifikat, osnovan je pre 30 godina i do sada je sertifikovao najbolje prakse kompanija sa svih pet kontinenata.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>