• 0

Stevo iz Jabuke dobio stan u naselju Zemunske kapije: Damama više automobila u "Uzmi račun i pobedi"

U novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" dodeljeno je i pet automobila "fijat 500L"

  • 0
Uzmi racun i pobedi

Printskrin: RTS

U novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Stevo Siljanovski iz Jabuke.

Glumica Ivana Dudić izvukla je srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 10.035.799 pristiglih koverata.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Irena Ilić iz Niša, Nasta Vasiljević iz Kragujevca, Slavko Balaban iz Kikinde, Dragica Simanić iz Pančeva i Sanja Lazarević iz Beograda.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Stevo Siljanovski iz Jabuke, kod Pančeva.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je pratio izvlačenje, ocenio je da broj pristiglih koverata – više od 10 miliona, govori da ova igra i borba protiv sive ekonomije daju dobre rezultate.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, najvredniju nagradu dobila je Mirjana Vujović iz Mataruške Banje.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada, podseća RTS.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>