Pašteta i hleb bili su sinonim za doručak: Kako je danas? Da li namaz od tune s pravom košta papreno

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • eeeeee

    28. februar 2021 | 22:18

    To je 1,5 euro

  • 534

    28. februar 2021 | 15:45

    U pašteti od Tune nema ušiju, nogica, trtica, kože, kresta, repova...kao u pilećim i jetrenim paštetama.

  • JON

    28. februar 2021 | 14:32

    Aditivi su su najgore sastojke u svakom prehrambenom produktu. Sve sto je preko E150 je tezak knock out za organizam. A ovde priznajete preko E620. "Ne kupi to za 200 din." 😭