• 0

Proglašena najbolja agencija u regionu: Kampanja "Hvala vam, doktori" dobila sve pohvale

Ocenu je dao slovenački Marketing Magazin, koji uzima u obzir gotovo sve zemlje bivše Jugoslavije, izuzev Crne Gore

  • 0
ideja

Foto: Pixabay

Prema godišnjem B-report-u slovenačkog Marketing Magazina, koji rangira najvažnije radove iz regiona nagrađene na nacionalnim, regionalnim, evropskim i svetskim advertajzing festivalima, McCann Beograd je najbolja agencija i u Srbiji i u regionu.

Kampanja "Hvala vam, doktori", koja je realizovana u saradnji sa medijskim partnerima i magazinom Nedeljnik, najnagrađivanija je kampanja u regionu.

- Veoma smo ponosni na uspehe tokom 2020. godine koja je bila izazovna i neizvesna za sve. U srži naše filozofije je održiva kreativnost, koja je svoju snagu i potencijal pokazala kroz mnoge projekte koje smo realizovali u saradnji sa dugoročnim klijentima i partnerima. U 2021. ušli smo snažniji, bliskiji i motivisani da nastavimo svojim radom i kreativnošću da pokrećemo društveni dijalog i pomeramo granice - rekla je Jelena Jazić, direktorka agencije.

Na regionalnom nivou, McCann Beograd je najbolja agencija, "Hvala vam, doktori" najbolja kampanja i magazin Nedeljnik najbolji oglašivač. U Srbiji, McCann Beograd je najbolja agencija, Nedeljnik se kao oglašivač našao na drugom mestu, dok su se kampanje agencije "Hvala vam, doktori" i "Plazma rituali" našle na drugom i trećem mestu rang liste.

- Od proglašenja pandemije svima nam je bilo potrebno da u nečemu pronađemo smisao. Snaga kreativnosti leži u njenoj moći da i u najizazovnijim trenucima pronađe put ka svetlu. Svoje znanje i kreativnost stavili smo u službu nečega većeg i u tome pronašli motivaciju i entuzijazam da nastavimo dalje - naglašava Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka McCann Beograd.

Marketing Magazin tokom izrade B-report-a sprovodi pregled festivala na kojima nastupaju agencije iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine - Cannes Lions, Eurobest, Epica, ADCE, Golden Drum, Effie Awards, SEMPL, DIGGIT, WEBSI, Outstanding, BalCannes, SOF, Ideja X, Weekend Media Festival, Kaktus i UEPS.

Video: Gde smo bili tada, a gde danas: Vizionarski intervju Jevrosimovića pre 15 godina

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke