• 1
 ≫ 

Nakon višemesečne pauze, avio-gigant ponovo povezuje Beograd i Pariz

 ≫ 

Er Frans će do kraja maja leteti tri puta nedeljno, a onda bi trebalo da svakodnevno povezuje našu i francusku prestonicu

  • 1
Air France, avion, kompanija, logo

Foto: Pixabay

Francuska avio-kompanija Er Frans obnoviće krajem marta, kada počinje letnji red letenja, liniju od Pariza do Beograda, nakon višemesečne pauze uzrokovane pandemijom kovida-19.

Er Frans će od 28. marta obavljati tri leta nedeljno - sredom, petkom i nedeljom - između beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i pariskog aerodroma "Šarl de Gol", dok se od kraja maja planiraju svakodnevni letovi, saopšteno je iz te kompanije.

Red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja, zbog čega Er Frans preporučuje putnicima da provere informacije na zvaničnom veb sajtu.

Francuski avio-prevoznik je od početka pandemije uveo niz zaštitnih mera koje, kako se navodi, garantuju najviši nivo zdravstvene bezbednosti u svim fazama putovanja, fleksibilnu politiku rezervacija, kao i osiguranje od kovida-19.

Iz Er Fransa poručuju da svojim putnicima nude fleksibilne uslove rezervacije, i objašnjavaju da se za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. - rezervacije mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca.

Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, da dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan, navodi se u saopštenju.

Video: Mali: Krajem godine početak izgradnje prve linije metroa u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>