Kako su popsi i "slatki sto" postali biznis: Za 500 dinara dobijete 20 komada, u pekari svega četiri
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja🥰
Iskreno, popsi se mozda lako naprave ali ukrasavanje zahteva vreme i makar malo znanja. Pravim ih cesto kao poklon za decije rodjendane i ne slazem se da su ukrasi i sve sto je potrebno za dekoraciju jeftini, ponekad ako zelite da izgledaju bas svecano znaju biti skuplji od samog materijala za popsi ali svakako trud se isplati jer znaju izgledati fenomenalno.