"Croatia, your new office": Komšije pokrenule agresivnu kampanju, olakšice za strance koji se dosele

Odakle biste vi voleli da radite ove godine?

Komentari

 • milan

  Ništa loše vam se neće desiti u Hrvatskoj u ovom slučaju , posebno ako donesete lepe pare . Nepoželjni su samo hrvatski državljani srpske nacionalnosti koji traže svoja prava . Od svih odredbi iz Ustava SRH , devedesetih je prva izbrisana definicija te države . " SRH je drzava hrvatskog i srpskog naroda ..." i to uz kršenje dvodomnosti . Tako je konstitutivni narod proglašen za nacionalnu manjinu , a njegova legitimna borba za oduzeta prava , pobunom i agresijom . Po tom apsurdnom osnovu osuđeno je mnogo ljudi . Većina statusnih i egzistencijalnih pitanja srpskog dela stanovništva je sa političkog prebačeno na puki administrativni teren , a tu su Hrvati nenadmašni . Otkup stanova za nosioce stanarskog prava je izveden u kratkom roku , neposredno posle " Oluje " i zaključeno da srpski deo stanovništva " nije zainteresovan" . Ostadoše moji roditelji bez stana u Dalmaciji , al' , kažeš , bar je glava na ramenu . Ostala je i dedina kuća , pa ćemo boraviti u njoj . Vidi čuda , ne može ! Kuća je uredno spaljena posle čuvene oslobodilačke akcije u avgustu 1995. Dobro , smirile su se strasti , tražićemo obnovu . " Ne može to tek tako" , kažu čuveni poštovaoci reda u hrvatskim institucijama . Imate stan ! I tako u krug , preko 25 godina . Za Hrvate bi samo neko ko ih ne zna " dao neku paru " . Nažalost i mnogi Srbi .

 • sale

  Nebih tamo isao i da mi plate

 • Aleksa

  Srbija bi bila idealna destinacija as digitalne fri lensere jer bi zakupljivali životni prostor i trošili na hranu, provod...... Medjutim naša vlast tera I ove naše napolje.....🤣

 • Petar

  Tamo ni u kom slučaju.. Svaki čas možeš da očekuješ verbalni ili fizički napad. Nekog ko je izfrustriran.. A ima ih dosta.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke