Kakvo mleko pijemo? Da li jogurt ispunjava sve standarde? Krave moraju da "rade" duplo više
U mlekarstvu postoji takozvano sirovo mleko, odnosno ono dobijeno od tek pomužene krave, a onda kreću sledeće kategorije: sveže (pasterizovano) i UHT (sterilizovano, ili dugotrajno mleko koje većina kupuje)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vuk
Mleko u prahu, a jogurt "plastični"!!! Jasno je sve šta je to kada pogledate koliko je dugačak rok trajanja.
Ena
A tek margarin je u poslednje vreme kao od plastike nemozes ga otopiti ulje je vestacko itd...truju nas sa svim i svacim.Mislim da kod nas se nista ne komtrolise i samo se radi na kolicini i dobiti a kako ce narod da to podnese to je nebitno.Korona je bezazlena u odnosu hemije koju konzumiramo.
Рј38
А кад на откупно место цистерна дође сваки трећи дан, каквог је квалитета то млеко?